Skip to main content

Brand: (0 produse)

Aplică filtre
http://www.abacusspiele.de

ABACUSSPIELE Verlag a fost înființată în 1989 și are sediul în Dreieich lângă Frankfurt.

În această companie condusă de familie, o echipă dedicată de angajați a lucrat cu mare pasiune de atunci.

Accentul principal este pus pe jocuri accesibile, inteligente pentru familii și cărți de joc. "Vrem să aducem întreaga familie la masa de joc. Jocul nu este doar ceva pentru copii, este o experiență împărtășită, în care toată lumea ar trebui să participe", spune directorul general Joe Nikisch, preocuparea sa cea mai mare.

ABACUSSPIELE stabilește cele mai înalte standarde de calitate în producție. De aceea, jocurile sunt produse aproape exclusiv în Germania. Articolele din plastic sunt rareori folosite ca materiale de joc. În schimb, se utilizează piese din lemn de înaltă calitate și cutii de carton de la producția durabilă. Pe lângă numeroasele premii, titlul "Jocul Anului 2007" se evidențiază pentru jocul Zooloretto ca fiind cel mai mare succes al istoriei publicării.

Pe plan internațional, produsele editorului câștigă din ce în ce mai multă atenție, iar jocurile individuale au fost lansate acum în peste zece versiuni lingvistice diferite.

În 2013 editura și-a continuat povestea de succes cu jocul extraordinar Hanabi.

ABACUSSPIELE a sărbătorit premiul întâi al unui joc de cărți ca "joc al anului", adevărat la motto-ul: "jocuri mici destul de mari!"

Vezi tot